[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Vi skilljer oss från andra då vi menar att vi verkligen skräddarsyr och tar fram nya lösningar efter kundens behov. Bilden ovan visar en specialbyggd 360 graders takdetektor. Denna togs fram för de traditionella inte klarade den extrema takhöjden som var i en konsthall som skulle larmas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om oss

 

Företagsinformation.

 

Säkra Fastigheter i Sverige AB är ett renodlat säkerhetsföretag som projekterar, installerar och servar ett flertal olika säkerhetssystem, då vi är leverantörsoberoende. Bolaget grundades av Björn Brovall och har sitt säte i Upplands Väsby. Företagets hjärta är personalen som genom stor erfarenhet i säkerhetsbranschen har jobbat många år tillsammans. På så vis är vi ett inarbetat och sammansvetsat team. Idag består företaget av 11 stycken tekniker, med en ambition att fortsätta att växa i en hälsosam takt. Vår styrka ligger i kundbemötandet och kunskapen ur ett säkerhetsperspektiv med en kostnadsmedvetenhet, något som dem stora säkerhetsbolagen ofta glömmer idag. Som kund hos oss värderas ni högst och våra tekniker kan och känner till era anläggningar. Vi vill göra det hela personligare där vi lär känna varandra.

 

Säkra Fastigheters lägger stort fokus på kvaliteten på både projekteringar, installationer, service och kundbemötande. För att hålla den på högsta nivå lägger vi lika stort fokus på personalens trivsel då vi anser att det går hand i hand.

 

Vi arbetar med merparten av alla kända fabrikat och system på marknaden och har en mycket bred teknisk kompetens i företaget.

 

 

Vi erbjuder installation och service inom följande produktområden:

 

  • Passersystem/porttelefon/tvättstugebokning mm.
  • Elektroniska och mekaniska lås
  • Dörrautomatiker
  • Inbrottslarm
  • Integrerade system
  • Kameraövervakning
  • Utrymningslarm

 

 

Vi erbjuder även Hosting och Serviceavtal

 

Hosting innebär att ert system installeras på våra säkra servrar som tar kontinuerliga backuper. Servern är placerad i våra lokaler som är skyddsklassade och larmövervakade. Ni slipper köpa in dator/server, skötsel, komma ihåg att ta backupper på databasen och kan få en betydligt enklare och bättre service då även vi kommer åt era system. Ni kan självklart också handha systemen genom att logga in via internet mot våra servrar. Enkelt och problemfritt alternativ.

 

Serviceavtal innebär att vi 1ggr/år kommer ut till er och provar av samtliga delar/funktioner och för ner resultat i ett provningsprotokoll. Vi justerar och efter drar lösa skruvar samt håller koll på batteribyten etc. Ni erhåller även 10 % rabatt på all löpande servicearbeten och får en prioriterad inställelsetid.  

 

För er trygghet är vi certifierade och godkänd anläggarfirma larmklass 2, och innehar polistillstånd för larmverksamhet. Vi blir i och med det årligen besiktigade och kontrollerade av SBSC för att kunna garantera att vi arbetar och följer gällande regelverk och normer. Det gäller även våra övriga installationer. Något vi tycker ni ska tänka på när ni står inför val av samarbetspartner. Vi tar er säkerhet på allvar och lägger inte bara vikten på tekniken utan även det estetiska, att det ska se snyggt ut i era lokaler/fastigheter.

 

Vi ser framemot att träffa er och presentera oss närmare, samtidigt som vi tittar på era förutsättningar och vad ni kan tänkas behöva hjälp med.