Säkra Fastigheter i sverige AB

Om oss

Välkommen till Säkra Fastigheter i sverige AB

Låt våra experter hjälpa er

Säkra Fastigheter i Sverige AB är ett renodlat säkerhetsföretag som projekterar, installerar och servar ett flertal olika säkerhetssystem, då vi är leverantörsoberoende.

Företagets hjärta är personalen som genom stor erfarenhet i säkerhetsbranschen har jobbat många år tillsammans. På så vis är vi ett inarbetat och sammansvetsat team. Idag består företaget av 15 stycken tekniker, med en ambition att fortsätta att växa i en hälsosam takt. Vår styrka ligger i kundbemötandet och kunskapen ur ett säkerhetsperspektiv med en kostnadsmedvetenhet, något som dem stora säkerhetsbolagen ofta glömmer idag.

Som kund hos oss värderas ni högst och våra tekniker kan och känner till era anläggningar. Vi vill göra det hela personligare där vi lär känna varandra.

Säkra Fastigheters lägger stort fokus på kvaliteten på både projekteringar, installationer, service och kundbemötande. För att hålla den på högsta nivå lägger vi lika stort fokus på personalens trivsel då vi anser att det går hand i hand.

Vi arbetar med merparten av alla kända fabrikat och system på marknaden och har en mycket bred teknisk kompetens i företaget.

Säkra Fastigheter i sverige AB

Vi erbjuder installation och service inom följande produktområden:

Vi erbjuder även Hosting och Serviceavtal. 

Hosting innebär att ert system installeras på våra säkra servrar som tar kontinuerliga backuper. Servern är placerad i våra lokaler som är skyddsklassade och larmövervakade. Ni slipper köpa in dator/server, skötsel, komma ihåg att ta backupper på databasen och kan få en betydligt enklare och bättre service då även vi kommer åt era system. Ni kan självklart också handha systemen genom att logga in via internet mot våra servrar. Enkelt och problemfritt alternativ.

Serviceavtal innebär att vi 1ggr/år kommer ut till er och provar av samtliga delar/funktioner och för ner resultat i ett provningsprotokoll. Vi justerar och efter drar lösa skruvar samt håller koll på batteribyten etc. Ni erhåller även 10 % rabatt på all löpande servicearbeten och får en prioriterad inställelsetid.

Fortfarande förvirrad om våra funktioner? Få en konsultation