Säkra Fastigheter i sverige AB

Passagesystem

Oavsett hur din port ser ut så kan vi styra den. Överallt finns det människor och värden som behöver skyddas. Att låsa dörrar och dela ut nycklar är dock ingen bra lösning på problemet. Vanliga nycklar kan lätt tappas bort eller kopieras. En borttappad nyckel innebär att säkerheten förbyts i osäkerhet med följden att man måste byta till nya låscylindrar och nycklar. Något som är både dyrt och omständigt.

Med passagesystemet kan nycklarna ersättas med antingen kod, en personlig kodbricka eller både och. I passagesystemet kontrolleras vilka personer som ges tillträde, samtidigt som man slipper risken att nycklar kommer på vift. Den stora fördelen med en kodbricka är att den enkelt kan spärras ur systemet om den skulle komma bort. Man ersätter den genast med en ny och säkerheten är lika hög som innan.

I passagesystemet bestämmer man enkelt vilka dagar och tider olika kodbrickor ska fungera i vilka dörrar och får på så sätt kontroll över vilka personer eller grupper av personer som får vistas i lokalerna. 
Systemet administreras från en lättnavigerad och logiskt uppbyggd programvara som hanterar allt ifrån en dörr till 65 000 dörrar. 

Man kan även komplettera systemet med ytterliggare produkter som t.ex.porttelefoner, tvättbokning, informationstavlor & och integrerat inbrottslarm. Allt administrerat från samma programvara. 

Lämna gärna en offertförfrågan, så kontaktar vi er snarast möjligt.

Är du intresserad av våra tjänster?